mak ko hijau

gituuu...katanya tema raya tahun ni😅
ketua keluarga pilih color tahun ni...
gigurls takde masalah even baju sedondon ibu&anak yang dah siap ditempah bukan color hijau
laju jer beli online sedondon ibu&anak color hijau plak
lepastu tunggu la boys pilih hijau gena untuk mereka bertiga
jumpa color cantik tapi semua design slimfit...si ayah takmo fesyen artis😂
nak yang selesa2...jumpa juga sepasang material sedap terus taknak tukar lain dah even color dah lari
gitulah kami..."shades of green" pon bolehhh👌


bilamana beraya di kampung...dah tengahari pon belum dapat nak bergambar lagi
anak3 semua sibuk nak berjalan raya...sedap sangat makan kat rumah-rumah jiran tok
almaklum semua jiran tu sedara-mara...masuk pintu sana keluar pintu sini
lepas tu bila duit raya bercampur-campur baru teringat nak balik cari mak ko hijau untuk settle masalah depa😇
ada acik rumah depan sana tanya "awat tak bawak beg"?
lepas tu mama juga yang kena marah tak belikan handbag sorang satu...adoiii!
ok NOTED! beli handbag sorang satu lepas ni. 


gambar raya tak terpilih lagi...seadanya dulu tempek sini.

Comments

  1. ok nih baju nya.... warna ala2 semua, sesuai seia sekata...

    bab duit raya tu mmg kene bwk sling bag atau hbeg kan, utk boh duit raya klu tak blh ilang naya je...

    mcm aiyan, mmg semua papa dia yg pegang hehehe.. mama nya is malas

    ReplyDelete
  2. Taun ni tema ijo kot, ramai yg pilih kaler tu.

    ReplyDelete

Post a Comment

sudi-sudikan... :)