Hujung minggu dan takmo ponteng ke sekolah...

tinggal seminggu je...atau lagi tepatnya, tinggal 4 hari je lagi anak nak sekolah lepas tolak cuti hari selasa nanti bersempena Maulidur Rasul.
Selesai semua dah acara penting sekolah di hujung tahun dan untuk 4 hari yang tinggal ni pun siap cantik cikgu susun aktiviti👍...jadi, rajin2kan lah ke sekolah.
Ntah kenapa terstop kali ni untuk share gambar kegembiraan anak2 kat sekolah...
bila ada yang menegur begitu begini...walau bukan dituju kat kita tapi sapa makan cili dia yang terasa pedasnya.
kalau dah kat sekolah mestilah dalam gambar tu ada muka kawan dan kawan dan kawan anak kita yang kalau boleh taknak lah di blur kan muka-muka comel tu baru la namanya gambar kenangan,
tak gitu😎...dah satu hal jadinya nak kena pm tepi ke parents anak-anak tu sebelum share gambar kat socmed...senang cerita tak payah share😅
simpan gambar sekolah...jom buka cerita gambar barang dapur di hujung minggu.

dah kembali sedap lembut gebu roti feveret aku ni👌
yang asas...yang lembab basah bagai beg lain
roti sesajerrr...ada yang kena masuk kelas meroti jugak nanti😜

Comments

  1. Replies
    1. Semasa Komen ini di taip..hanya Frankfurter gardenia je yg tinggal..utk sarapan esok pagi sblm ke sekolah😅

      Delete
  2. Nak kenduri roti nampaknya tu Sue hihi... mcm mcm jenis ada....

    Anak hakak dah lama on off pi sekolah dah Sue...Sabo ajelah

    ReplyDelete

Post a Comment

sudi-sudikan... :)