menjejaki 'tapak'

orang kl pastinya familiar dengan satu tempat yang dinamakan "tapak" 
yang rasanya sudah bertahun juga kewujudannya yang mana klcc tu boleh la dijadikan landmark kepada mereka2 yang datang dari luar kl.
adalah sekali dua...aku teringin nak ke tapak nak rasa sendiri suasananya..
dah lama sebenarnya sebab aku pun dah terlupa pun ke tapak ni bila en.suami macam tak berminat
ye la..setakat nak beli makan kat lori food truck..kat shah alam pun banyak kot😅
ohh..ye, tapak tu kiranya satu tempat lapang yang mana berkumpulnya deretan lori-lori food truck 
yang menjual macam-macam lah jenis makanan juga minuman
beli dan boleh makan di situ ada disediakan meja dan kerusi.
tempat muda-mudi hari ni bersantai...
yang datang membeli kebanyakannya muda-mudi yang berjualan pun muda-mudi😊 
gitulah...jejak sudah aku ke situ di malam minggu...biar ramai biar meriah
malam minggu yang selangor lawan Pahang...england lawan ikea😅 tu..
tapi "tapak" tak layan semua tu...
kitaorang pun layan lampu je lah..dari lampu jalan sampailah lampu air menari kat taman klcc😉 


Comments

  1. teringin jugak nak singgah tapak ni tapi setiap kali nak pegi mesti susah nak parking...sudahnya tak pegi2 jugak :D

    ReplyDelete

  2. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete

Post a Comment

sudi-sudikan... :)