'lepak' hujung minggu

tiba-tiba macam 'blur'...taktau nak bawa anak3 ke mana di hujung minggu
jenuh berperang lah kalau dua hari tu nak kurung anak3 kat rumah je😇
lain la kalau si ayahnya ada...boleh bergabung dua buah pikiran
cuaca panas terik balik dahhh..kalau jenis tahan syoklah lepak taman berangin gebus-gebus sana
ni sampai mata pun tak berani nak buka...cemana nak lepak makan angin kat taman
actually anak3 okje mana kira lit-lit tu apa
maknya lah yang over concerned tau dah balik main panas mulalah pakat batuk selsema soksek soksek lah nanti...
jadi time tengahari lit-lit tu jom kita dok dalam aircond..hihi
tapi takmo lah shopping mall...
macam-macamlah yang tertengok nanti jalan situ lagi-lagi dengan ber3 ni
setakat singgah makan di anjung bangunan okla😉
dah kenyang masing-masing dengan makanan kesukaan
kami ke sini.....

"pusat sumber" gittewww😉
bolehlah 2-3jam bertahan dalam tu...terisi juga buku nilam si abanglong
weekend depan ke mana pulak?
jomla share ke mana korang bawa anak-anak di hujung minggu?

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook