hujung minggu @Shah Alam

ramai sangat-sangat yang datang shah alam hujung minggu baru ni...
sesak padat kereta atas jalan, tak dapat orang shah alam nak pergi giant๐Ÿ˜… beli groceries
giant terdekat yang kat sebelah stadium tu je la pulak...hihi
alasan sangat takmo masak..keluar tapau tuka bakar, ikan feveret chek & arwah ayah chek dulu-dulu.
'notaharianmama' takde entry Piala Malaysia tahun ni๐Ÿ˜†
apapon "Tahniah Kedah" dapat masuk Final๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
pagi-pagi Ahad, mendung suram kelam stadium Shah Alam...
semacam memahami perasaan, kekecewaan orang Kedah...ecehh, adatla menang kalah tu,kan.
laju-laju aku pi pasar tani stadium paginya.
sempat la makan roti jala sedap kat situ...beli itu ini..dalam kul 10 sayup-sayup dengar guruh 
cepat-cepatlah beransur sebelum hujan lebat mencurah-curah membasahi..sebbaek sempat.

tuka bakaq cicah ayaq asam๐Ÿ‘Œ
stadium Shah Alam, nov17

You Might Also Like

4 comments

  1. Maaflah ye Sue...JDT menang tahun ni hihi....
    Sekarang ni mmg musim hujan kan..... susah nak jumpa matahari. Kain pun kadang tak kering terpaksa sambung duk kat ampaian.
    Dapat tuka fresh mmg sedap sangat tu haih cicah ayaq asam

    ReplyDelete
  2. Amboii sangat ye, alasan giant sesak ek, hihi.
    Eh, giant banyak kena tutup yea. Akk jarang masuk giant.
    Musim hujan ni mmg agak mencabar dlm urusan Kain baju ni, tambah2 anak dah start cuti sekolah, pagi petang pakai baju rumah, kejap je baldi baju Kotor penuh, huhu

    ReplyDelete
  3. hahaha geram jugak kedah tak jadi juara tapi nak buat macam mana, bukan rezeki. suka jugak lepak dekat giant sek 13 tu sebab besar. Singgah sini & follow :)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook