bergondola naik ke awan

hi!...sejuk2 hujan ni...jom nak share gambar bawa anak3 bersejuk-sejuk naik gondola...
a.k.a kereta kabel/cable car ke genting Highlands.
naiknya kat awana skyway station, bersebelahan dan memang parking kereta kat Genting Highland Premium Outlets tu la juga...
alang-alang dah separuh jalan takkan setakat nak jalan-jalan cuci mata kat GHPO tu je kot?
memang teruja tak terucap la anak3 berpeluang masuk ke dalam sangkar burung bergantungan tu..hehe, si mama diam tak terkata apa lepas si ayah cakap nak naik kereta kabel..huhu
bila last aku naik mendealah ni ye?...tak pernah tertangkap gambar rasanya, yang ada ni pun aku printscreen dari video2 hp en.suami, tq u😘.

meredah kabus pagi...jom bersejuk2 a.k.a seram sejuk
kami yang steady...jaket ke sweater masing2 taknak pakai so simpan kat kereta.
semakin ke atas...yang kelihatan hanya kereta dan kabelnya
memang betul2 naik ke awan ke ni mama?
muka lepas keluar dari sangkar..
free ride untuk yang tinggi setakat bahu Aisyah jer...
sapa2 datang sini, mesti ambik gambar pandang bawah ni ye?...😀
keluar bersejuk-sejuk di laman skyAvenue...feeling oversea la sangat, jaket mana jaket😅
jenguk juga ke bangunan yang lama,...ada la serba sket tempat anak3 nak main.
dah makan...dah main, dah lenguh berjalan..petangnya kami bergondola..balik ke parking
terus melepak berjemur panaskan badan @GHPO...makan eskrem lagik.
baru berapa jam kat atas tadi...dah rindu ke matahari ke..kehkehkeh

You Might Also Like

3 comments

  1. waaa best juga ni ye.. sejuk betul tu.. :D

    ReplyDelete
  2. Tak payah pakai jaket ....tak sejuk mana pun kalau tak hujan hihi....

    Budak budak sure seronok kan Sue dapat masuk sangkar, dapat masuk awan...dapat makan aiskrim lagi!

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook