raya kan sebulan...

molek jugalah bila dah hujung-hujung ni aku up satu entry raya sebulan aku tu...
seriously,...mood snap-snap gambar aku hilang tak tau ke mana raya tahun ni
kesudahannya...blog yang jadi mangsa 😥
moga-moga...dengan gambar2 ehsan sana sinun ni menjadi juga seketul entry raya tahun ni.

petang 1syawal kami kat E1 tahun ni,...gerak balik Kedah tengaharinya...malam baru sampai kampung😅
setengah hari di shah alam, cik pucci tu dah protes, tak sabar2 dia nak balik kampung.
alang-alang seharian kat highway, kita bergambar kat tol juru sekeping...ini baru la berjalanraya namanya
menziarah raya ke rumah arwah "bangChik" yang telah kembali kepadaNya pada 27ramadhan 1438H yang lalu. Al-Fatihah.
mak bekalkan biskut kesukaan...aneka semprit juga red pearl😋
samprit cheese aku jadi pujaan anak3...abih berserdak pakat dok berebut balang
'abanglong' di majlis hari raya kat sekolahnya...gambar ehsan guru kelas.
cik iris..pucci kita juga berhari raya di sekolah tadikanya.

You Might Also Like

2 comments

  1. Samalah tema Raya kita tahun ni Sue....fefel.
    Ohhh Raya KL dulu ek....

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook