Shopping raya episod satu

Masuk bab nak raya ni memang double confirm lah akan ada episod soppin dan episod soppin lagi dan lagi episodnya selagi tak raya.. 
best kemudian2 nanti bila di baca balik,.. tu pun kalau dapat di journal setiap episod. 
Tahuu, raya nya biar bersederhana, so kita shopping bersederhana jugalah😁
Janganlah di kata puasa pun belum..lagi cepat lagi bagus, 
stok baru masuk senang nak buat pilihan.. tahun ni punya cerita anak3 masing-masing ada taste sendiri nampaknya... lega semua puashati dapat baju raya pilihan sendiri, 
..takde episod seragam sama design ke kain sekayu ke...
except si mamanya... 
nanti pergi beli yang lain, kata en. suami, tak lepas piawaian si dia la trend mix&match aku tu':)
ok, paham2x, kena cari baju cantik sket la as baju raya senada seirama sekaler tema tu kan😉
 
kononnya nak buat berjalan pagi raya..tapi geram sangat so hari2 dah sarung ke sekolah 😍
dah start ke belum agaknya ye...lambakan baju raya kat dalam tu?
singgah makan nasi ayam time hujan...berpayung keluar kereta nak singgah warung punya pasal👍
 ....minggu peperiksaan si abanglong...aku lebih rileks 
abanglong dah jumpa jalan...semoga berjaya selalu....aminnn.

You Might Also Like

1 comments

  1. selalu sediakan persiapan raya terutamanya baju2 anak awal2 juga. Bulan puasa malas nak shopping2 sangat...sesak..hehe

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook