May 12, 2017

ke Penang ke kita???

ecececewahhh, tajuk takmo kalah😉
yang benarnya ada gambar char koey teow sedap nak buh sini sekeping...ihiks.
malam-malam hujan sejuk sedap sangatlah kalau dapat char koey teow panas-panas..
double triple sedap dan dan feeling tengah makan kat Mady char koey teow nun di Batu Feringghi...ohoii..sayang tul banyak gambar kat penang tu hari hilang tak dapat nak share sini.
jom....kita feeling-feeling "ke penang ke kita" sesekali,
...feri Pulau Pinang ada...jambatan penang pun ada situ, ketapi naik bukitBendera pun ada..apalagi?...gambar menara Komtar pun ada...Penang la tuuu😍
paling penting char koey teow dia...memang menjilat garfu😋...tak cukup sepinggan kita tapau lagi wak balik sambung makan kat rumah pulak😂
apa?..nak tapau jugak?..jom..jom char koey teow sedap ttdi jaya..belakang Petronas tu letak duduknya..ehem..nak sate? ada!...nasi kandaq pun ada...yang pasti bukan mamak corner👌


ehem..tak lengkap feelingfeeling ke Penang ke kita kalau takdak jeruk madu Pak Ali...
mahei sket la bila harga shah alam ni, kan😁

2 comments:

sudi-sudikan... :)