macamana nak jadi suami ni?

cerita sket tentang ujian topikal 1 si abanglong bulan lepas..
terkejut tegempar ja ujian pon.. mak2 group wassup pun percaya ke tak percaya je bulan 3 dah exam, pandai2 la anak2 menjawab ye😃.
masa cuti mid sem seminggu tu gigih pula mak2 belek result anak memasing,
pastu pakat tekujat anak masing2 dapat' E' subjek English..haha!
aku buat2 cool dulu..lagipon abanglong ada bagitau mama dia markah tu per dengan 40% je,
so relaks la.. satu kelas kot dapat 'E'..
pandai teacher buat gimik😘
lepas seminggu yang cuti tu, baru result sebenar keluar, alhamdulillah straight A'..
Abanglong dalam kelas dapat no.3, dalam aliran pun no.3 lah..
no. 1 & no.2 gigurl dah rampas..hmmm! tu yang dan dan terkeluar ayat abanglong
"macamana nak jadi suami ni"😅...ayat cikgu ke ayat dia tu ye?

pose "suami paling sweet" katanya...ntah la mama pun tak tengok cerita tu nun kejar si bongsu nun😭

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook