selamat hari Wanita


tadi tengahari perasan pula banyak gambar tomyam berlalu lintas kat ig๐Ÿ˜‹..
kebetulan aku pun ber'tomyam gak tengahari tadi..
beria aku minta en.suami rasa tomyam kat dalam kuali..
beria pula en. suami nak lebih garam, nak lebih air limau nipis cili padi semua..
haihh, jangan memain dengan citarasa orang baru balik dari telukSiam tau๐Ÿ˜‰
So, gambar tomyam aku siang tadi malam baru ke udara... lepas aku rasa sendiri masa berbuka tadi...nak tunggu time suami ada gak baru nak berpuasa bagai..
kononnya...bila suami dah ambik alih tugas supir, dapatlah si wife berpuasa dan memasak dengan tenang๐Ÿ˜Š....biasalah macam-macam nak dimasak bila puasa, kan.
and... sempena hari wanita today, aku berbuka dengan 2potong kek en.suami belikan masa dia keluar beli ikan bilis,
oishh... tengok resit rm70lebih, asalnya nak beli ikan bilis je.. ๐Ÿ˜‚
er..ok la amount tu nak compare kalau wife dia yang pi beli ikan bilis kat pasartani stadium.. hiks,
sah-sah berdouble amount tu๐Ÿ˜œ
..huishh..seram nak keluar beli-belah tanpa list nowadays.


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook