yang indah yang dirindu

ingat lagi...ingat sangat-sangat
pagi 1mac 2016, ...aku tiba-tiba jadi teringat, ingat sangat-sangat..walau aku dok buat itu ini,
akhirnya lepas satu...satu aku post kat ig aku pagi tu, err..rindu sawah bendang jer ponnn😁
..boleh tengok kat ig gambar-gambar sawah bendang, gambar bangau hitam &putih yang aku post pagi 1mac tu

yang pasti..
sawah bendang dan 1mac itu telah meninggalkan satu kenangan yang amat terkesan pada aku.
...bila tengok sawah bendang...even hanya gambar sawah bendang yang aku tak tau kat mana ceruk letaknya...dan dan aku seolah nampak dia ada di situ...terkenangkan dia.
"Al-Fatihah" untuk arwah ayahku...menghampiri ke setahun pemergianmu.

balik kampung december tu hari
hanya yang ada keinginan mampu meniti menyeberangi...

di mana ada kemahuan, di situ ada jalan 💪
anak daddy cool ni tengok dari seberang cukuplah😉

You Might Also Like

2 comments

  1. Ada pacat ke lintah tak Sue kat situ?.... Hakak mmg geli kalau haiwan yg licin licin ni hihi...
    Mesti seronok ye Sue rumah depan sawah, saujana mata memandang gitu...
    Alfatihah jugak untuk arwah ayah Sue dan hakak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat diorang la kak..hikhik, tapi bila dah panas memancar gitu semua pun menyorok kat habitat memasing rasanya :)

      Delete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook