January 30, 2017

hang pi mana?..tau la pi Penang, pi tang mana?

last KAH yang ini😁
...last entry menutup cerita ke Penang hujung tahun lepas, dah-dah la tu, dah nak masuk february pun.
tapi, tengoklah nanti mana tau kot muncul entry nak review-review hotel ke, singgah tempat menarik ke..makan-makan sedap ke ala blogger hebat dok buat tu...baru la style, kan😊
err..entry syok sendiri ala cheq ni,...tak stail eh? haha..
gambar hilang!...confident je delete lepas transfer, sekali check balik banyak yang takde, aduhaiii, terbantut entry syok sendiri ke Penang kali ni nampaknya...
nak suruh jalan Penang lagi lettewww😉

singgah Padang Kota, makan-makan
jalan-jalan makan angin tepi laut sambil makan eskrem padang Kota
si kecik dedar...jenguk juga sekejap ke pantai Shamrock@batuFeringghi
demi membahagiakan yang lagi dua tu...mula celup kaki, sekali toleh dah berendam, penuh pasir poket jeans
malam minggu@batuFeringghi happening juga, bangun pagi-pagi laju pi beli jeruk pakAli
till we meet again....daaa😍

4 comments:

  1. lama betul sy tak ke penang ni.. rindu la pula nk kesana.. hehe..

    ReplyDelete
  2. saya dok penang pun dah jarang2 masuk pulau ambik angin tepi laut. ok, yang part dua anak masuk berendam tu kelakar. haha

    ReplyDelete
  3. penang a nice place to go.
    byk tempat menarik.
    bila lah aida bleh repeat ke penang :)

    ReplyDelete
  4. Bila berjalan anak demam rasa tak syok ye Sue. Lama tak ke Penang. Adalah 5 tahun kot ....orang cakap makanan best tp masa pergi hari tu tak jumpa apa yg best. Tak tau tempat gamaknya.

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)