January 11, 2017

ber5 @big red strawberry farm

ambik mood dulu eh,
nak sambung update jalan-jalan hujung tahun tu hari. sengaja tunggu hari nak join 'wordless wednesday'..boleh upload gambar w/sikit-sikit celoteh harapnya👍
Big red strawberry farm @cameron Highlands, sapa ajerr yang tak pernah sampai, kan
tak sempurna la percutian ke cameron kalau tak singgah makan eskrem kat situ,
nak feeling-feeling petik strawberi sendiri pun boleh, tapi yang ber3 tu maknya macam tak confident lagi nak bawa petik strawberi 👦👧👶
..hmm.. layan bergambar dengan replika strawberi pun cun juga :)

1 comment:

  1. Lama dah tak ke CH Sue. Rindu dengan jemput jemput keledek ngan seafood goreng dia ....

    Aiskrim stroberi pun rindu jugak....tp yg malasnya bila jem...Adoiyai

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)