December 6, 2016

sedapnya roti john @foodtruck merah tu...

weekend tu hari balik kampung atokDin kat Shah Alam sana๐Ÿ˜Š
malamnya masa on the way balik we pusing round tengok kemeriahan kat dataran kemerdekaan, meriah ke idak?.. cuti sekolah macam tak berapa ramai yang datang.. meriah dengan yang menjual je, maybe awal lagi kot masa we lalu tu.
Cuaca malam pun dah ok sekarang so jom la kita park kereta dan turun bentang tikar atas rumput
sesambil round deretan foodtruck.
Aku beli ayam goreng singgit dan pulut mangga juga, pulut durian pun ada..memang nyum..nyum.. sangatlah makan ayam goreng panas-panas, bersila atas tikar berbumbungkan langit tetengah padang kemerdekaan tu kan..
Eh, tajuk aku 'roti john' sedapkan.. hikhik.. yup! memang๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘,
next.. next..weekend kita picnic sana lagi, nak?...๐Ÿ˜˜

1 comment:

sudi-sudikan... :)