December 24, 2016

monorail ke Berjaya Times Square

Sambung cerita kenapa aku tiba-tiba nak naik monorail... eh,
kasi chance laa.. December nih..๐Ÿ’‘ sambil cerita kat anak3 dulu sebelum kawen ayah dan mama naik monorail ni la pi ofis ๐Ÿ’ž
Keluar kat Imbi station untuk ke Times Square, tambang monorail rm3.1(7 tahun ke atas)
bawa anak3 tengok orang menjerit naik rollercoaster kat Berjaya Times Square theme park tu...ternganga mulut memasing,
cepat je Aisyah bagitau dia takmo naik satgi kepala pening๐Ÿ˜€... lega dengar, aku pun ngeri eh,
tapi genting punya aku naik gak dulu-dulu, biar merasa.. katanya๐Ÿ˜ฑ
Lepas tu tengok kenapa semua kedai spek buat offer tak masuk akal ni, tak boleh jadi ni!๐Ÿ˜Ž
satu jam tunggu spek siap, suami ajak makan burger kat Wendy's..lepas tu beli boneka anak ๐Ÿ•
si 'PAWPatrol'  tu pulak.. hadeiiih???
lepas tu.. lepas tu..yang pampers tembus, yang nak cari surau nun hujung dunia...selesai begitu begini we pun naik monorail balik ke station we park kereta, saing ramai-ramai time orang balik kerja pulak tu, sederet acik-acik dalam monorail tu bangun offer tempat duduk ke rombongan aku anak-beranak๐Ÿ˜….. tq sangat-sangat.
Baru sehari jalan-jalan guna public transport..ke kl baru, tapi diorang punya letih...๐Ÿ˜ฒ
cemana nak travel negara orang cenggitu gayanya???

*google pic
burger's๐Ÿ’–
monorail moment :)

1 comment:

  1. naik monorail buat saya rasa macam naik roller coaster ..hihihi

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)