diari seminggu

tup tap tup tap...⛈⛅
seminggu berlalu cuti sekolahnya si anak, seminggu juga si emaknya pula cuti berblog..hihi,
tak ke mana-mana lagi, mengeram diam-diam kat rumah juga paling best dengan cuaca lately,πŸ˜‰
just sesekali keluar top up apa yang patut, susu pampers laju pula surutnya,
biasalah hujan, dengan sejuk dinginnya, bertambahlah minumnya bertambah juga lah yang keluarnya.
Dah keluar tu sambil-sambil usha lah kemeriahan "back to school" di mana-mana.
Abanglong pakai kasut hitam tahun depan,..tu aje la kot nak beli baju semua dah tempah kat "Canggih" yang datang ke sekolah,..beria promote "Canggih" begitu begini ke mama dia,
sampai beg kasut semua lah nak beli kat 'Canggih"...
siap la mama, anak lelaki sulung dah mula buka mata😎
Habis dah berlalu November dengan πŸ’¦'nya. Memasing pun dah pakat-pakat 'hello Disember'.. sebulan untuk kita nak begitu nak begini, semoga kita semua dipermudahkanNya, aminnn.



You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook