"senwiss glamer" di abad ini

pagi-pagi jumaat tunjuk gambar makanan aihh ':)
bagi idea actually, sarapan sihat nin dia...sedap di makan pagi-pagi sejuk dingin..
paling penting senang sangat nak buat "sandwich glamer" hangat di pasaran hari-hari gambar dia sesaja dok berlalu lintas kat ig kat facebook semua tu.
jom colek gambar glamer dia tempek sini sekeping dua...pinjam naa tuan "senwiss glamer" :D


tuan "senwiss glamer" ni kat utara sana...laku kerasss nih!
yang kat sini teringin?...buat sendiri je laaa, sehari dua ni dah buat 2x memang takdan nak tangkap gambar..laju anak-anak makan..."presentation" tu penting!:D..selain sedikit kelainan rasa dari sandwich biasa macam letak beef salami, chicken slice..cheesedale lagi ;)

You Might Also Like

2 comments

  1. alahaiii senwiss glamer ni buat rasa lapar..teringin gak nak buat.. nti2 lah bila rajin dtg...hehe

    ReplyDelete
  2. Tulah kan Sue..... kekadang benda simple gitu je, tapi boleh jadi bisnes yg meletop. Dan dan rasa nak berbisness jugak haha...tapi tak konfiden

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook