get well soon!

perasan tak satu iklan ni?
"bila anak nak periksa, saya lah yang lebih risau.
untuk membangkitkan keceriaannya saya masak apa yang dia suka"....ohhh! ':)


seminggu periksa hari-hari makan nasi...hari-hari nak ayam,..kenyang perut suka hati rajin kot mengulangkaji.
abih je exam...baru nak horey?...sabtu bangun pagi tiba-tiba badan penuh chicken poop???
haha..chicken pox la mama ':)
err..takde kena mengena dengan makan ayam hari-hari pon, sila jangan keliru ':)
takde rezeki abanglong bergembira berparty selesainya peperiksaan akhir tahun..
pada hari kanak-kanak peringkat sekolah hari ni..
tumpang gembira tengok gambar kawan-kawan yang di share kat group whatsapp sahajalah

in shaa Allah,..moga menyusul hari-hari gembira untuk abanglong juga lepas-lepas ni, 
cepat-cepat sihat, K :)

You Might Also Like

1 comments

  1. Tgh musim Ciken pox ke sekarang ni Sue?

    Mesti abg long frust tu Sue tak dapat gi party. Party party ginilah yg best sebab tak belajar hihi...

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook