October 27, 2016

get well soon!

perasan tak satu iklan ni?
"bila anak nak periksa, saya lah yang lebih risau.
untuk membangkitkan keceriaannya saya masak apa yang dia suka"....ohhh! ':)


seminggu periksa hari-hari makan nasi...hari-hari nak ayam,..kenyang perut suka hati rajin kot mengulangkaji.
abih je exam...baru nak horey?...sabtu bangun pagi tiba-tiba badan penuh chicken poop???
haha..chicken pox la mama ':)
err..takde kena mengena dengan makan ayam hari-hari pon, sila jangan keliru ':)
takde rezeki abanglong bergembira berparty selesainya peperiksaan akhir tahun..
pada hari kanak-kanak peringkat sekolah hari ni..
tumpang gembira tengok gambar kawan-kawan yang di share kat group whatsapp sahajalah

in shaa Allah,..moga menyusul hari-hari gembira untuk abanglong juga lepas-lepas ni, 
cepat-cepat sihat, K :)

1 comment:

  1. Tgh musim Ciken pox ke sekarang ni Sue?

    Mesti abg long frust tu Sue tak dapat gi party. Party party ginilah yg best sebab tak belajar hihi...

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)