September 28, 2016

tart gulung berinti jem nenas "special"

assalamualaikum wbt.
cerita hari ni...beria tukar template..alasan tukar? sesajeee bertukar angin, sekali stuck kat satu dua benda mulalahhh..alahai masuk bab nak edit html. tu debar memang lain macam...klik begitu klik begini...ginilah kesimpulannya, penampilan baru aku "back to basic" katanya...simple yet responsive, kat mana responsive nye, aku pun taktau...tak abih belajo cikgu dah lari..hiks.
jom la..balik ke tajuk entry
panjang pulak namanya ku bagi...maklum la sekarang banyak benar variasinya si 'tart jem' ni tapi stail gulung memang paling mendapat tempat, tak perlu tunggu raya..setiap masa ada yang menjual... bila ada jeee yang membelinya :)
agak-agak apa yang special pada tart nenas ni ye?


beria cari balik bekas kuihnya untuk diambil gambar....clue kepada soalan aku kat atas tu???
selain no. contact kot ada yang nak mengorder,  tart nenas ni sebenarnya telah mengingatkan aku untuk selalu membelek biar teliti setiap bahan yang disenaraikan sebelum membeli sesuatu produk terutamanya makanan lah biar yang ada logo halalnya.
oh, tart nenas ni tak salah, tu ada logo kaler hijau tu "muslim produk" :)
sebenarnya kalau ada yang perasan,...tiada walau secubit gula dimasukkan ke dalam "tart nenas" ni, haaa, tu yang specialnya tu...tapi tart nenas ni tetap sedap dengan cara dia tersendiri...untuk aku ok la sebab aku memang kurang dengan yang manis-manis tu :)
so, jom rajin-rajinkan belek bahan-bahan yang disenaraikan pada produk makanan sebelum beli :D

1 comment:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)