September 27, 2016

australia..australia..australia

Baru-baru ni aku terbaca catatan seseorang yang telah membeli set corelle design yang aku admired tu kat sana, dengan sangat murah, separuh daripada harga kalau beli kat Langkawi, sayangnya sendiri sudah lupa  baca kat mana... 
Sejak menjak tu asyiklah pula cerita yang ada sangkutan Australia dekat je ke aku, sekejap ada cerita adik ipar merancang ke Australia..bekerja di sana, sekejap suami pula berhajat nak join member pi kerja ladang kat sana, kutip buah katanya.. cuti kerja laut 3bulan..eh, kerja laut pun dah pernah berezeki touch down airport sana, kan? aku okje mana-mana pun,pastikan ikut saluran yang betul la if bekerja di negara orang, jangan jadi PATI sudahlah, hihi. wahhh! terbayang-bayang corelle idaman sudah berada dalam dakapan. Satu kepuasan yang tak mampu aku nak luah bagaimanalah kalau aku dapat set corelle corak idaman tu dengan harga yang lebih murah, beli harga murah-murah guna tanpa riak, aku ni takut sebenarnya bab nak handle benda-benda ada nama ni, ada jer satu perasaan halus tu kat dalam...eh,
Semalam ada girl baru balik dari bercuti bagi anak aku ole-ole dari Australia, suka lah abang long, penolong dia bagi hadiah, cikgu-cikgu yang terpilih dan Ketua Kelas jer tau dapat koalaBear ni ':D

6 comments:

  1. Boleh aje kalau nak beli Sue.
    Buka aje mulut dgn en abe mesti dpt punya
    Apa lagi kalau dah dia ada buat part-time kat Aussie kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. part time nak pi kutip buah tu baru dok berangan kak zakie..hihi

      Delete
    2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

      Delete

sudi-sudikan... :)