July 13, 2016

balik kampung di hujung Ramadhan

tahun ni dapat 3 petang berbuka di kampung menjelang raya tambah pula satu hari lagi yang Ramadhan pertama tu *previous entry.. dapat la 4 petang.
Balik kampung Sabtu malam, gerak lepas Isyak jalan clear sangat alhamdulillah subuhnya selamat sampai ke kampung.. singgah sahur kat rtc Perak tu dalam kul 12camtu, sekali lagi kat Gurun dah pukul 5pagi meriah la semua pakat berenti pakat kalut nak makan soq :) 
ayahnya kerja tak siap lagi.. nun tetengah lautan lagi dia.. anak isteri balik kampung dulu la ye, alhamdulillah ada adik-adik yang ingat ke akak depa yang sorang ni. 

1 comment:

  1. alhamdulillah selamat perjalanan pergi dan balik...syukur sebab tak sangkut dalam jam...kikiki...akak balik kg isnin tenghari pon tak jam gak...tapi time balik sangkut gak sekejap dan kene bawa slow je sebab kete byk...amboi kemain yg duk posing dengan lemang tu...kikiki...yg sorang lagi awat dok mancing dalam bilik pulak tu...hahahaha

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)