June 15, 2016

semalam di Pulau Pinang

salam 10 ramadhan,
bila nak start diari ramadhan kalau gini gayanya...cerita jalan-jalan cuti sekolah tak abih lagi ni.
cerita di kampung, cerita harum manis di perlis..oihh!..rileksss, pelan-pelan kita update sini.
bercuti dengan anak-anak kecik gini-gini je la...asal malam je masing-masing taknak lain dah..nak katil jerrr ':)
malam tido Penang tu ajak jalan-jalan makan angin tepi laut pon takmo...skip lagi ngidam maknya nak jalan-jalan makan roti benggali cicah sup...yo la tu, ayahnye selera yang tu..maknya roti benggali sapu kaya ja..heaven tak terkata dahhh...banyak kenangan lama dok Penang dulu kot?
mak tu ponnn..asai pi penang keling benggali tu la dia tuju dulu..ada darah mai kot tu jugak lettew ;D
bukan kata darah siam ka mai kubangpasu sana..hihi
okeyh..posa ni jangan dok merapu lelebih..jom la buh sekeping dua gambar anak-anak tido katil hotel...tu ja yang ada pon gambar di hotel budget pilihan kami tu......anak-anak masuk bilik jer terus landing katil terus rasmi toilet, tak dang mak dia nak snap-snap ala-ala orang dok buat review tu. 

3 comments:

  1. cantik bilik hotel tu dik tak nampak cam hotel budget langsung...memang camtu la anak akak yg si helmet tu pon sama je...masuk bilik dia duk bergasak atas katil ja kejenye...yg hat beso2 tu dah pandai menikmati...pantang ajak jalan laju je siap...kikiki...roti bengali cicah sup memang la tersodapppp... :p

    ReplyDelete
  2. Hmm... dah letih duduk dlm kereta bila dah nampak bantal apa lagi landinglah tak payah tunggu mama snap gambar bagai:) Tidur lagi best hihi...

    ReplyDelete
  3. hahaha.. terus landing ye atas katil..penat la tu berjalan kan.. saya pula tak suka duk bilik ja.. mesti nak keluar kalau g bercuti...

    Blogwalking sini, jom baca article seo ini

    Tip SEO Cara Mudah Bina Tajuk site...

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)