jom ke semejid

Pi mana-mana pun masjid wajib singgah la cuci-cuci muka sejukkan badan..nak mandikan anak-anak pon best luas bilik mandi nya.
Masjid Kapitan Keling hampir siap di renovate, cantik luar dalam.
Masa aku singgah hari tu, toilet perempuan masih dalam proses di baik pulih, bertambah selesa la lepas ni.
plan asal lepas makan dan solat nak naik bukit Bendera, malamnya gerak balik kampung terus..
Sekali Aisyah cakap nak pi pantai.. laju si ayah terjah hotel, dan ada jer bilik hotel budget untuk kami yang suka terjah-terjah hotel ni':D..puashati  dah ada tempat nak bermalam baru senang hati nak bawa anak main pasir kat Batu Feringghi...takkan nak mandi semejid kot..hehe

You Might Also Like

2 comments

  1. cantik nye masjid Kapitan Keling tu...nampak selesa sgt...akak suka kalau tengok seni bina lelama ni..tak tau kenapa memang suka nau sejak dulu...wah! kemain happy hensem boy dua orang tu...maklum la dapat landing2 main air pasir tepi pantai...kikiki

    ReplyDelete
  2. Mmg wajib cari masjid kalau berjalan jalan kan Sue. Suka cari masjid yg cantik kalau nak menyinggah hihi... buruk perangaikan hihi

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook