Assalamualaikum wbt.

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa;
Seminggu lebih nak masuk ke 2minggu dah haa blog tak berupdate.. blog pun cuti sekolah ye ;D
alhamdulillah dah selamat pulang ke sarang setelah seminggu lebih keluar berjalan cuti-cuti sekolah katanya.
Kali ni trip ke utara sekali pakej balik sambut Ramadhan di kampung, yeay!
Banyak sangat pengalaman baru yang berjaya dikutip terutama si abanglong lah, dah namanya pon jalan-jalan cuti sekolah.. aku plan nak share semua tu kat sini, moga-moga ada terselit manfaatnya kepada yang sudi singgah membaca.
Sebelum memulakan perjalanan cuti-cuti kali ni kami pi jumpa atok Shah Alam dulu, sembang-sembang makan-makan di rumah atok.. balik kampung ayah dulu sebelum balik kampung mama :)

tema gambar hari ni...ketabahan ibu-ibu melayan anak-anak makan di bulan ramadhan

*entry warm-up jer hari ni, bagi panas enjin dulu ':)

You Might Also Like

1 comments

  1. Kakak dah biasa melayan anak-anak makan dikala berpuasa. Bukan aje di bulan ramadhan kalau hari biasa pun kalau time puasa sunat kakak dah biasa tak ada masalah rasanya memasak/menghidang:)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook