May 21, 2016

'kek coklat moist' paling mudah aku pernah buat...

Memandangkan tahun ni aku tengok ramai-ramai macam beria je nak membuat sendiri kek biskut kuih muih raya untuk hidangan hari raya...
meh aku share sesuatu dengan korang, sesuatu yang akan membantu sangat-sangat untuk merealisasikan hasrat murni korang tu.. murni tau bila berniat nak buat sendiri kek ke kuih-muih semua tu, air tangan sendiri nak jamu tetamu di samping kita berjimat-cermat.
Biasa dah terjadi time gini semangat lah save kumpul resepi bagai.. siap buat list barang nak pi beli.. sekali dah puasa seminggu dua.. alahai, beli kuih raya tunjuk-tunjuk juga.. aku la tu.. hihi
Tak pe lah kuih-muih tunjuk pon tunjuklah.. anak-anak kecik-kecik lagi alasannya ':) 
tapi kek? ...kek pon tunjuk-tunjuk jugakkk ke? :D
kek penyeri meja tau.. mesti ada.. kurang-kurang "kek coklat moist".. toping biar meleleh-leleh, tabur-tabur strawberi.. perghh!
*testimoni pelanggan yang sangat berpuashati
buat sendiri la.. kesian acik-acik yang kita dok wassup nak menempah kek tu, depa pon nak raya juga.. selalu dah dok tengok depa mengadu dalam mukabuku tu tak terurus jadinya diorang bila order terlampau banyak...nak tolak tak sampai hati..hihi.
Tak tahu buat kek?
kek korang selalu tak jadi, tak moist?
Tak ada masa nak keluar beli bahan-bahan nak buat kek?
Ini ada penyelesaian untuk semua masalah korang tu.. taraaaaa! 
Dapatkan "Tepung Hairan" ini sekarang!
Kata nak jimat kan, ok  hanya rm19.00 sahaja..cuma perlu tambah air dan minyak masak.. 
kacau adunan sehingga sebati dan korang boleh pilih nak bake ke nak kukus.. Toping pun ada siap-siap dalam packaging tu tau...
Lagi menariknya...untuk yang alergic telur ke yang tak suka bau telur macam aku ni.. yes! kek ini tak pakai telur ye, yeay!
Lagi mudah dari nak buat cekodok dah ni :D..Dah takde alasan taknak buat kek sendiri lagi.
Dapatkan tepung kek coklat moist terlajak laris terlajak lazatnya terlajak hairan sekarang!
Jom! whatsapp no. ini .. 012.3451841
Dan tunggu tepung kek pilihan datang ke rumah korang :D
Bukan kek coklat moist jer ada tau.. tengok ni.. tengok niiiii.....!
kek coklat moist
Kek Red Velvet
Kek Oren
Brownies
pelbagaikan ke saiz comel-comel yang pasti memikat anak-anak kita
Jom! whatsapp sekarang 012.3451841 

Hidup mesti ada WOW!

5 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Wow, semakin senang ye ada tepung premix macam ni.. Kalau kat tempat nurul ni semua tu ada kat HOI dan BAGUS..
    Ada juga nurul beli.. :-)

    ReplyDelete
  3. Memang senang banget ni Sue.... Kejam mata pun boleh siap kek ni ha...Nak nak time Raya. Kita sebok masak lauk bagaikan...Mmg membantu sungguh ni

    ReplyDelete
  4. mmg pantas menyiapkan kek, di pagi raya pon boleh, kan !!!

    ReplyDelete
  5. Amboi senang betoi nih..
    Klu malas lg nk msk, xtau nk kata apa dah, huhu..

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)