kain langsir

everyday is a new brand START!
Assalamualaikum wbt.
Cuti 3hari dimulakan dengan beramai-ramai menemani si ibu yang bersemangat Sabtu, pagi-pagi ke jalan tar. Kul 10 camtu sampai sogo so dapat la pilih-pilih parking lagi.
Tujuan didahulukan.. sampai juga akhirnya ke level7 Sarah Hughes Globe..
di hari "moon punyer blog" buat vip sale,  selalu dok menggeram tengok gambar jer kan.
Ada sepasang dua customer jer masa aku sampai tengah round belek kain,"kak moon" tak sampai lagi, kata staf tapi boleh jer bagi harga "kakmoon" sebab akak dah sebut nama "kakmoon"..
terima kasih moon :)
kalau perasan kat gambar kain color cream bersepuk kat lantai tu antara kain langsir pilihanlah..suka la tu mendapat kain langsir senada cat dinding. Cerahlah rumah harapnya.. Sebelum ni pun langsir cream jugak tapi meriah bunga, kali ni tukar ke paling minimum bunganya... langsir minimalist katanya :)




You Might Also Like

3 comments

  1. tak sabar nak lihat hasilnya ☺️☺️

    ReplyDelete
  2. Kakak rasa tahun ini kakak tak beli langsir barulah Sue
    Guna aje langsir yg ada.

    ReplyDelete
  3. Wahh dah siap beli langsir ke Sue? Sakan nampaknya tu hihi...

    Mak tak terpikir pun nak tukar langsir ke tidak....tengok moodlah esok esok....

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook