sabtu di jalan tar


dah berapa hari tak menulis ni mula lah tak tahu nak start dari mana..
belek galeri tengok gambar ni weekend kat jalan tar, nak juga-juga pi hari Sabtu nak ronda pasar malam katanya.. hihi, berangan mana mau lekeh.. jom kita tengok angan jadi kenyataan ka tak ':)
menapak boleh tahan la memasing sabtu tu hari,..tak jalan tar la kalau tak menapak.. lagi la, park kereta nun kat maju junction level3A, nanti sebelum masuk Parkson akan lalu kat alam mytalkingtom ni..jalan dengan anak-anak eloklah singgah tengok-tengok.
keluar kat depan maju junction tu nampak la nasi kandar Penang lotus tu, tanya suami mana RSMY yang famous amos tu, sekali suami tanya rsmy tu apa? ramasamy ke?.. saja la tu nak potong selera cheese extra2 si bini tetengahari buto kot.. panas lit lit tak kena la makan cheese2 tu, kan.
dah masuk sogo dah makan dah menggila tengok sogo sale dah melepak anak beranak di hibur busker depan sogo sekali mama nak ke pasar malam memasing nak ikut... iskh.. iskhh


bila dah beramai-ramai tu dapatlah kot suku pasar tu ku jeling apa yang ada, berjumpa pula kepala sotong kegemaran masa memuda elok terletak gerainya situ macam 7-8tahun dulu... sos pencicah dia tu yang payah ooo nak jumpa kat tempat lain, tapi ni pon macam dah cayaq sebutir habuk serbuk kacang pon takde, cuma  rasa dia la ada lagi. lepas la ngidam dapat cicah dengan kepala sotong celup tepung tu :)

You Might Also Like

2 comments

  1. Masa muda dulu pun jarang gi Jalan TAR ni apa tah lagi sekarang Sue....alahai teringin jugak sebenarnya tp cik abe kurabg sukalah pulak jem katanya

    ReplyDelete
  2. Layan erk pi Jalan TAR pepanas buta ni...heheheh

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook