keberhargaannya tu yang lain macam


Sabtu aku beli selai cardigan yang menepati dengan apa yang aku nakkk sangat sebab aku tak payah nak tukar baju lengan panjang if nak keluar tiba-tiba.
Ahad pula aku beli selai tudung sarung yang menepati dengan apa yang aku nakkk sangat sebab bila datang mood nak cepat aku prefer sarung dan gerak.
1st time aku beli tudung bertingkek-tingkek sebab aku baru berjumpa yang berkenan ofcourse dengan awning lembutnya, dengan brand biasa-biasanya jadi harganya juga biasa-biasa...
Monday? aku bahagia  :D
dah dapat cardigan dah dapat tudung yang berbulan dok mencari.. lainnya perasaan bila berjaya beli barang yang berbulan kita berusaha mencari compare dengan perasaan beli barang yang kita saja-saja beli...Moral of the story... "beli yang perlu sahaja" :)

errr.. errr, sebenarnya ada satu lagi design tudung awning lembut sedang menari-nari di ingatan.. jom pikir siap-siap nak ambik color apa :D

You Might Also Like

1 comments

  1. alhamdulillah akhirnye dapat gak semua hajat di hati...mesti cantik tersarung kat ko dik :)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook