April 19, 2016

iklan! iklan! iklannn!


Sapa suka iklan?
scroll instagram berderet pakat iklan,
scroll Facebook lagi la.. dah la kenalan yang ada semua pakat dok iklan, ditambah pula jengoi mai ntah mana-mana.. entahlah.. tak sampai hati nak pikir ayat.
Lagi tak best kat bloglist pun memasing asik-asik keluar tajuk iklan manjang.. gena tu?.. meraba aku cari kawan baru yang punya hobi seperti ku.. yang masih menulis dari hati.. yang masih kental walau perasan diperli hari-hari buka cerita dalam kain.. ops! jauh melalut tu ':)
Balik ke tajuk iklan kita tadi...
Pak mentua cheq pon dah komplen.. Astro tu bayar bulan beratus pon nak kena layan iklan juga ke?
Ok, takpe takpe..
hari ni jom hadap ni! kasi chance aku pula nak beriklan ;)
az-zain dah buka cawangan dekat-dekat rumah aku, dah banyak rasanya cawangan az-zain sekarang, korang Google la mana tahu ada cawangannya kat area rumah korang
alhamdulillah senang aku nak top-up stok dalam peti sejuk beku aku lepas ni especially ayam halal dia la.

Korang baca sendiri kat gambar tu, tak perlu dah aku copy paste ayat az-zain tu.
Baca dan pikir sendiri :)
Harga pun lebih kurang jer aku rasa.. lebih 2-3ringgit camtu jer tapi berbaloi dengan saiz ayamnya.
Benda baik kena kongsi la,..err; ayat sapa ntah..pinjam ye :)

1 comment:

  1. Tak tau pun pasal ayam Azzain ni Sue. Tq lah inform.....Kalau ada bagus jugak ni, ada pilihan ...

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)