April 6, 2016

apa yang dicari itulah yang mendapat

ubat&katil...terima kasih pakcik&makcik
beginilah agaknya yang dikatakan takde sakit cari penyakit, eh! tapi kalau tak cuba tak mendapat la pengalaman berharga ni kan.. hihi
actually serik tu ada la kejap tapi dah standby ubat ni, tunggu jerr la.
Sesungguhnya pengalaman berharga di bulan-bulan pertama bersama "depo Provera" errr.. yang tahu, tahulah yang tak tahu? tak nak tahu pon takpe :) lain orang lain kesannya.
totally effect dia boleh tahan ke aku ni...
buat aku pikir berkali-kali nak repeat lagi ke tak payah kot bulan ni..dalam 3 bulan mendatang ni kan nak Ramadhan so tak nak la episod bangun sahur pagi senin semalam-semalam tu berulang lagi.
insaf jugalah sempat terpikir agaknya begitulah pening pusing-pusing yang kengkawan cerita depa dok kena tiap-tiap bulan menjelang hari tuuu... oh, bersyukur nya aku yang selama ni dipermudahkan sangat dalam hal-hal kepompuanan aku ni.



4 comments:

  1. Tak dapat nak hadam sangat....senggugut ke apa ni Sue sebenarnya....


    ReplyDelete
    Replies
    1. sesaja tu..bab-bab gini sengaja di blur kan mana yang patut..:)

      Delete
  2. kikiki...mak kite ni masing2 dah tak perlu benda depo provera dan seangkatan dengan nye ni...kite dah tutup kilang terus...hahaha...mudah mudahan adik ok2 je ye...redha tu paling penting

    ReplyDelete
    Replies
    1. tutup kilang terus...err, good idea gak tu :D

      Delete

sudi-sudikan... :)