March 28, 2016

slurppp! klebang coconut shake

*google
hashtag "day jelajah melaka" yuk kita mulakan.
cuti sekolah tu hari pilih satu hari tak ingat dah hari apa tapi week day la untuk jalan-jalan melaka, kenapa Melaka?
sekolah Kafa abanglong buat rombongan pi melaka.. dia pun nak pi melaka tapi takmo join rombongan naik bas, dia nak pi dengan mama, ayah dan adik-adik naik kereta.. so ke melaka la kita :)
sampai melaka tengahari lit-lit terus teringat kat "klebang coconut shake" tuju yang original punya ada pintu gerbang merah boleh rasa nasi lemak yang awesome sangat katanya tu.
eh, bihun goreng dia pun boleh tahan sedap even cuma bihun kosong dengan ribuan cili flakes buat Aisyah si penggemar bihun tiba-tiba cakap tak suka bihun :)

gambar aisyah lebih sket la...orang paling ceria paling happy, 1st time aisyah gi melaka,
kira jalan-jalan as hadiah happybirthday aci kot ;)

No comments:

Post a Comment

sudi-sudikan... :)