PD! here we come


ontheway balik dari melaka,kat highway Plus jam 10malam cam tu, tiba-tiba en. suami cakap jom tido PD, aku ia kan aje la memandangkan masing-masing ada baju spare lagi, 
tengok si abang long dah senyum dalam tido-tido ayamnya tu, nampak jer si ayahnya exit ke highway Port Dickson, segar bugar terus dia, bangun ngintai si mama terkial-kial Google hotel, 
alhamdulillah 12tengahmalam berjaya check in satu hotel budget kat PD... nak tido jer pon..okey dah tu. Semua muka ada senyum bila jumpa katil.. 


Bangun pagi semua semangat mandi, check out terus pergi pantaiiii.. eh, singgah breakfast dulu. Wajib pergi pagi-pagi baru syok nak mandi tak panas lagi.. tu pon lama juga berendam nya, abis tan anak-anak aku.
pandai jer di orang stop bila dah tak tahan panas tu... padahal orang lain baru nak start.. anak-anak aku dah naik lepak main pasir dah, okey la.. diorang yang nak stop sendiri, dah puas minum air laut dah la tu.. hihi
sempat mama try coconut shake kat sini pulak...
pada aku, mana-mana pon samaaaa jer rasa coconut shake nya tu..haha!takde taste la ini pompuan.

You Might Also Like

4 comments

  1. SA ni dekat jer ngan PD, tp jarang dapat pi...lagipun tgh musim panas kan...

    ReplyDelete
  2. lama tak pegi PD.. last pegi PD irine baru 4 bulan..sekarang dah 2 tahun 3 bulan.. haha..padahal bukan jauh pon dari KL..

    ReplyDelete
  3. Setuju....coconut shake...kelapa..ice cream..same he rsnya..hihi

    ReplyDelete
  4. Mau tak suka dapat jalan lagi, tido hotel lagi....tp tak rasa rugi ke Sue dah mlm sangat tu.

    Hihi.. betullah tu, dah kelapa namanya, mmg samalah rasanya ye dak

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook