pantai dan deretan bas lama....


jam 6 petang Aisyah komplen pantai tak pergi lagi.. pantai? pantai mana pantai.. hihi
mama pun teringatlah bustel tak pernah tengok lagi, pantai pon ada situ, so ke klebang lagi petang tu.. sempatlah Aisyah tiup bubbles yang dia dah ready awal-awal lagi tu,
pastu dok geram tengok orang main layang-layang pulak, tengok jer laa.. ribuan layang-layang dah kat atas tu haa.. :D.
Okey la dapat juga melepak di pasiran pantai sambil tengok sunset.. tak pergi sampai gigi air pon.. macam jauh ke tengah nau airnya senja-senja plak tu..

dah maghrib ambik beg bawa anak-anak mandi dalam bas..syok depa,segar bugar sket la selepas seharian berjalan.. then terus makan malam kat situ..
Oh, sebelum ni perasan ada kerusi meja boleh makan kat dalam bas, sekarang dapur masak jer dalam bas.. makan kat deretan gerai tepi dapur bas di orang tu, ok la tu.. mau berkuap panas kot kalau pakat naik makan dalam bas..bustel pon macam sunyi sket.. weekdays kot, so..
dah malam.. ke mana kita, anak-anak dah mandi dah makan dah gelap apalagi masa untuk tidur je la... apa-apa pon elok cari tempat untuk jamak maghrib uitss,. Selesai semua bolehlah beransur masuk highway....

You Might Also Like

3 comments

  1. alllaaaaa..knape dah dua tiga blog cerita pasal pantai ni? ayoo bestnya nak kena jalan pantai ni nampaknya..huhu

    ReplyDelete
  2. Menarik jugak tu.....nape tak ambik gambo kat bas lama tu...Teringin pulak nak tengok.

    Oh ni yg terus ke PD ni eh

    ReplyDelete
  3. Menarik jugak tu.....nape tak ambik gambo kat bas lama tu...Teringin pulak nak tengok.

    Oh ni yg terus ke PD ni eh

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook