nak beli pinggan...nak beli pinggan

kalau dah nawaitu nya..nak beli pinggan...
mana-mana pergi pun mesti nak belek pinggan...letak kat plate stand..cun ni ;)


kesian kat orang Shah Alam seketoi ni, berzaman dah uitsss tak merasa makan marrybrown hihi.. tak da marrybrown kat Shah Alam ni kekdahnya.. ooo, ada la perasan seketoi nun kat Petronas seksyen 7 sana, tapi tapi rugi kot kat seksyen 7 tu kalau pi makan marrybrown. Syurga makanan lah orang kata seksyen 7 tu selain syurga kaki shopping.
Ok, lupakan seksyen 7, marrybrown dalam ini cerita nun kat nilai 3. Boleh pulak wujud pintu marrybrown celah-celah lorong langsir, kain pasang ke tudung, karpet kasut.. uihh nafsu betul pi situ sikit-sikit bekenan pastu harga pulak abe abe banglasia tu senang betul turunkan harga.. pegangbelek sket, jalan setapak dua terus harga turun dan turun dan turun,.. ok ok.. masuk plastik :D
 

tu lah, kalau dah nawaitu ke nilai 3 nak beli pinggan selagi tak beli asik lah jumpa  yang menjual pinggan, dalam marrybrown pun depa nak jual pinggan ke aku.. hihi
beli la sebijik .. pinggan promosi supermanbatman coming soon kat cinema sket hari lagi ni.. nak gantung kat dinding ke :D

You Might Also Like

3 comments

  1. cunnye dik pinggan2 kat atas tu...memang sesuai sangat buat hiasan...kaler dan corak dia comey...dah sampai nilai 3 ko tak pi terjah claytan ke? sana pon pinggan mangkuk cecantik...haah akak pon penah makan marrybrown kat celah2 kedai tu...beriya2 muka hero ko makan burger dik...kikiki

    ReplyDelete
  2. Hai.. Cakk..
    done follow sini no ..136
    Jom berkenal kenalan kita..
    Sudilah kiranya follow teman yea..
    http://tengkubutang.blogspot.my/

    kalau minat kucen.. boleh follow sini juga
    http://kucenkucenbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. errr.. teman terminat pinggan tu dari mata turun ke hati.. cewahh.. hehehe.. siyess.. pinggan tu nampak cantik.. kaler dia tu menyerlah..

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook