March 29, 2016

masjid terapung di selat melaka

*google
Subhanallah! nangis tengok gambar orang ni ambik, dah, lap ayaq mata minta izin ambik gambo orang ni tepek sini sekeping yo
Kami singgah sini time zohor, berdeting toksah cerita la, tak mampu nak join tourist entah dari mana-mana negara tu syok bergilir bergambar ber'background 'kan masjid selat melaka nan indah
Laju-laju ke anjung masjid... ! nyaman di sapa angin selat melaka... rasa nak duduk situ lama-lama :)

1 comment:

  1. akak pon penah datang sini time siang je...tapi gambo memalam tu memang super sangat la...cantik dan indah...malam tempat ni cam mati sikit...eh! banyak benonye...seram je kan dengan segala rumah kedai kosong tu...pembaziran sungguh...kan bagos kalau dia buat masjid je kat hujung tu

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)