jom ke sekolah


mac21, isnin
blog bercuti sekolah, ni nak start balik mula lah.. type padam type padam..
eh, seminggu cuti gigih ngumpul gambar tuk bahan tulis blog..tetiba boring pulak nak mengarang cerita jalan-jalan gitu.
Boring tak boring haruslah ada entrynya, in shaa Allah akan diusahakan sedikit masa lagi :)
Entry ngambek mood arini.. pakai kasut baru untuk mood baru di hari yang baru jadual persekolahan yang baru di sekolah baru, sekolah pun baru wehh, eh! semua pun baru lah :) 


Anak suka ayahmama lagi suka, sekolah dah dekat dengan rumah, anak dah tak payah harung jammed macam orang pergi balik kerja, pukul 7pagi bas sekolah super cute jemput depan rumah.. so comels bas sekolah abanglong.. bas ok, bas cute ala mini bus color pink tahun90an, bukan van yang dilabel bas sekolah macam dok naik sebelum ni. mama yang super excited :D
Semoga abanglong ceria selalu dan segala urusan pembelajaran di sekolah baru ini sentiasa dipermudahkan Nya. aminnn.
Hari pertama sekolah pagi, 2petang belum sampai balik rumah, KAFA sesi petang start 2.30,..rupanya bas sekolah tersangkut dalam jammed teruk, ada excident besar pukul 1 tghari libatkan lori, treller dan hampir 20kereta kat traffic light depan sana.. Allah, kes seret lagi ke, tengok kat astro radio traffic, ada pulak kereta terperosok bawah lori kontena.... tak sanggup tengok dah, tunggu berita je la. Takziah buat sedara-sedara kita atas ujian tersebut.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook