dari kaki menara ke puncak taming sari

*google

penjelajahan diteruskan
keluar dari mall dataran Pahlawan tu, shortcut la konon ikut lorong ala taman bunga gitu, rupanya memang "taman bunga Melakaraya" nama diberi..." eh.. eh! playground ponnnn adaaa," jerit Aisyah penuh kegembiraan.

stop situ pulak bagi Aisyah charge bateri kegumbiraan dia tu.. boring dah boboi berdua tu.. apa klasss men playground kan.. so mama pun bawa 2boboi konon nak pi tengok-tengok dulu orang naik menara taming sari tu...
sekali abanglong dah tak tahan takmo tunggu Aisyah yang entah bila nak stop men playground dia tu.. abanglong naik tu dengan mama & aqil jer, aqil la syok, free jer dia :)
sapa nak ambikkan gambar untuk kita ni banglong, takkan nak suruh orang kot, dah la 7' je kat atas tu.. gigihlah mama yang tak teror selfie2 ni berwefie 3beranak dalam tu..
muka cuak jer.. gayat keeeeee.. hihi
YES! dah naik menara taming sari.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook