week end 3hari

makan delima
dia sorang jer pon kat rumah ni yang ternanti-nanti tertunggu-tunggu weekend tu, yang lain week day or week end sama saja kot..hee
week end 3hari sederet dengarnya
wahhh! depa-depa orang kl
bukan orang kl.. sekali yang minggu lepas tu jer la..
dipendekkan cerita week end 3hari tu hari datang mood menangkap gambo ke aku, bila dah ada gambar ni mai la kita buat  entry.

lately suka nau skodeng lunch box korang kat fb, good sangat...tq tau sebab share, dan dan dapat idea nak masak hari-hari, sedap pulak gu dengan ayam bali si buncis ni
acik Tepeng balik shah alam weekend tu hari,..wah!acik dah wak keluar keta cny...ayahnya keta cny coming soon, pakat-pakat bertema cny la nampaknye..ngeee

Dari rumah atok kami ke midvalley, makan-makan pastu join bersesak depa-depa yang nak ber'cny', melayan si mama yang kemaruk nak ber'jellybunny' ye?... ngeee
tawaf midvalley tu naik turun naik turun malam balik awal tapi semua pengsan depan tv... Ajl30 yang tengok kami.

#pakcikbiru
Isnin yang cuti thaipusam tu hari tuk feeling-feeling dengan #pakcikbiru
lepas ni tak ada dah cerita #pakcikbiru
semoga #pakcikbiru sukses di tempat baru
*rasa macam nak buat satu entry khas untuk #pakcikbiru jerrr

You Might Also Like

1 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook