recap - 2 minggu pertama

#google
kek 'New Year' la kiranya...kek pertama aku tahun ni, pertama kali juga aku makan cekelat lava sejuk...haha
selamat kembali ke sekolah,...in shaa Allah, semoga kejayaan menjadi milik kita semua.
sebulan sekali dia mai la keteringinan nak berpisang cheese, beli sudah setakat nak lepasss teringin tu..aku sorang jer yang gemorrrnye pon...lagi terbaikkk! bila cekelat bar itu diparut berbanding yang stail curah cekelat cair, cubalah ;D
haaa! kan aku dah pesan siap-siap atas sana...berderet gambo makanan kat entry ni...tu jambu asam boi dengan ayam bali yang viral sangat tu, haruslah ada gambonya di 'notaharianmama' :D
Ayam Bali juga sedap digandingkan dengan mee sup anak-anak yang tak habis...tak cukup pulak mee sup tu jadinya.
bihun goreng pertama...tahun ni, pertama kali juga mencuba bihun siam Faiza yang Nabil dok iklan tu..."hmm, nape macam lain sket rasanya"..*tiru ayat afdlinsyauki rasa durian dalam upin ipin..hehe

tahun baru..ic baru...@tgk.6, Plaza Masallam, shah Alam.
jumpa pulak warehouse sale dalam Plaza masallam tu, tak lena tido jadinya kalau tak grab selai dua..hihi
orang beratur panjang-panjang order latte espreso bagai, ngko? strawberry jer la mampu..hihi, manehhh melincaih kalut balik bancuh madu buh lemon, penawar katanya ;D
weekend, panas lit-lit kita jalan mall jer laa..explore mall baru kat subang...star Avenue ke Avenue Star camtu la namanya
memasing yang datang mood jalan-jalan makan-makan jer la, ada Giant seketoi baru.
buah tangan dari Giant, kotak tu comeiii sangat, kan aisyah...moga isi kat dalam tu berjaya comeiikan mama juga..hihi
masuk minggu ketiga persekolahan...jom masak kesukaan anak-anak...
entry paling menepati tajuk blog...enjoy your life as it is 'today'
ehem ;)
meruntun jiwa tuan blog ni haaa, dapat kumpul gambo-gambo yang dekat di hati di sini
...dia punya feeling tu ig pon tak boleh challenge tau...blog always no.1 di hati

ringkas-ringkas sudah
lagi lah menepati bila siap dan boleh post di hari rabu.."wordless wednesday" katanyeee


You Might Also Like

2 comments

  1. hehehehe.. sweet nya.. :)

    "tak lena tido jadinya kalau tak gran sehelai dua.."

    hahahahhaaa.. yg ni kelakar..! perempuan dengan shopping berpisah tiada.. apatah lagi kalau nampak sale..sale..!! hehehehehe... :)

    ReplyDelete
  2. kalo bab sale ni dah tengok tak beli tidur malam termimpi..! nightmare gitu! hehehe..

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook