December 25, 2015

katil 'double decker' a.k.a katil dua tingkat inspired by #ikea


*IKEA2016
katil besi jer pon, tapi harga dia buat aku pikir berkali-kali 
gembira bila suami sudi teman wife ajak meronda survey di kedai perabot. tak survey sangatlah sebenarnya, sebab bila masuk jer kedai ketiga..#kedaiperabot bersebelahan Petronas@pekanMeru,Klang
dah berjumpa katil dua tingkat ala-ala #IKEA dalam katalogfolder 
dua kedai sebelum pun ada selak katalog juga tapi tak ada pula design inspired #IKEA ni stok memang tak adalah, kena order, 3-4hari katanya.. tapi katil luqman ni satu hari jer, tiba-tiba ada stok...tiba-tiba lori dah call bagitau nak hantar katil
harga pula dalam budget standard katil dua tingkat color black kat Giant tu hari 


lepas jumpa katil inspired #IKEA ni, baru perasan, katil besi black color taklah menarik sangat pun.. hiks
*ayat sedapkan hati hati sebab katil doubledecker hitam tu sebijik design #IKEA 
ehem... katil dua tingkat inspired #IKEA kita tu kan blend baik sekali dengan bilik kuning :) 


pelan-pelan kita deco bagi cun macam gambar #ikea kat bawah ni, okey ;) 
 

4 comments:

  1. Haha I like Ikea's design , they look so good with anything as long as IKEA . but a little bit of life hacks , like you did , you can buy anywhere cheaper and take Ikeas design as example . Haha :D

    My blog link -> Syamsid Blog -
    .

    ReplyDelete
  2. ikea kan... semua nyer nampak menarik :)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)