December 24, 2015

cousin aku kawen

merahitucinta,
kek merah itu cinta...macam pernah tengokkkk ka?....pi selongkar "EnyAbdullah" sana :)
"Selamat Pengantin Baru Anuar&Haneem"
cerita backdate juga ni, 22 November yang lepas... 
dah sebulan lebih lah kiranya cousin aku yang ni menikah'18/11' dan kawin'22/11'.
dia pun dah balik Sarawak nun sambung kursus ke training ke apa entah program ketenteraan dia tu. 
wife tinggal sini, seronoklah mak menakan aku ada menantu nan sorang  buat peneman hari-harinya 
al-maklum anuar tu sorang jer la anaknya pun.
cepat-cepat lahirkan cucu yang ramai bagi meriah rumah tok timah lepas ni ;) ;) ;)

1 comment:

  1. wow kek... nice deco.
    baru kawin, da gi kursus?
    hu hu hu tentera kan...

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)