cabaran instablog 7hari EFGKBBA | hari ke 2


Dengan bangganya meh nak tayang wallet kesayangan :)  
sebabnya...tajuk cabaran untuk hari kedua...is "Apa ada dalam wallet anda?"
wallet plastik jer ponnn, tapi tetap nak riak sebab selalu perasan ramai jer yang selalu mencuri-curi pandang ke wallet pink kesayangan ni..hehe, pikir positif sudah ;)
mungkin sebab colour atau mungkin' chevron' yang masih mengancam ni, 
eh, macam dah tak berapa nak in sangat dah kot ;D
ada bahagian berzip, sesuai untuk simpan syiling untuk kuantiti keperluan cukuplah.
bila dibuka...terserlah warna tadika yang tak pernah berkenan masa nak beli dulu,
tapi sebab dah jatuh syok habis dengan warna juga chevron kat bahagian luar tu..ok lah 2x
"dalam hati muda sentiasa"


Apa isi di dalamnya?
Kad-kad basic yang mesti dibawa setiapkali nak keluar rumah
Duit sekeping dua jer muat simpan sini, bila suami hulur duit belanja..memang terus masuk sini..tapi
bila nak keluar rumah pergi membeli, duit semua masuk poket seluar...
Sebab walaupon aqil dah kemas tergantung dalam baby carrier, lagi 2tangan nak berpimpin yang lagi
2 orang jadi dah takde tangan nak kelebek wallet dah pon :)...
wallet pon ntah mana-mana lemas dalam timbunan diapers botol susu semua kat dalam bag..haha
time nak bayar main seluk-seluk poket jer..tak perlu teraba-raba dalam bag lagi.
Kalau kena hari terayu..berskirt bagai keluar rumah, duit biasanya kat dalam poket......tetttt!
....nak tahu ke?..sila 'pm'..hiks 
nak teka pon boleh, kena gayanye...boleh bagi hadiah ;D

#cabaraninstablog7hariefgkbba
#efgkbba
#ExchangeFeedGroup
#KelabBloggerBenAshaari

You Might Also Like

2 comments

  1. peewiit kak sue suka pink eh? warna blog pun pink putih hehehe.

    kc nak teka! poket suami? hahahaha

    kalau betul 'pm' eh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa...tak betul la kc, k.sue keluar dengan anak-anak jer, suami 'pjj'

      Delete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook