DIY

ke MR.DIY | gst kami bayar

Plaza Alam Sentral, Shah Alam
gst kami bayar

Pertama kali berkunjung ke branch yang ini
cuba nasib, untung-untung "baby crystal" yang dihajati ada di situ.
apa itu "baby crystal?
nak buat apa dengan si baby crystal kontroversi tu?
tunggu next entry, boleh? :D
sebab..."baby crystal" yang dicari-cari tu tak ada kat MR.DIY Plaza Alam Sentral, Shah Alam.

Ada ke yang tak suka pergi MR.DIY?
MR.DIY di Plaza Alam Sentral  terletak Tingkat 2, lot no 2-01.
Besar jugalah dari segi keluasannya tu
jumpa macam-macam jugalah yang menggoda kat situ...nasib baik jugalah pergi berombongan,
dengan berpimpin berkendong bagai tu
tak ada rasanya benda mengarut berjaya ikut balik rumah :)

Show off contoh salah satu barang yang berjaya bawa balik dari MR.DIY Plaza Alam Sentral, Shah Alam, pilihan si abang long :)..."fun flaps to lift"
buku keras
*google (contoh jer yang ni)
#tambahkoleksiminilibraryanak


You Might Also Like

2 comments

  1. Tempat peberet mummy.. kalo pi mesti kopak..hahaha

    http://notachentamummy.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. sgt suka gi d.i.y.
    tempat feveret mr.asben cari barang2 dia.
    aida suka beli lego utk ijat.
    mcm2 ada lego situ.

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook