Aisyah dan resepi pizza sedapppnya


idea sarapan pagi hebat kesukaan anak-anak
sebab sukaaa sangat now dah pandai buat sendiri pizza kesukaan
Jom bubuh masuk notaharianmama :D
Cerita bergambar untuk hari ni.

Roti gardenia di susun penuh sedulang
Lepas tu sapu sos original prego lebihan buat kuah spaghetti tu
suka mayonis, boleh letak juga
Potong sosej yang sudah digrill ikut kesukaan dan tabur/susun atas roti
Kemudian taburkan sedikit oregano, black pepper dan parutan ceddar cheese ke mozarella ke
bakar dalam oven antara 10-12minit dengan suhu 160 darjah celsius.


dah siappp, bolehlah makan...cheese sket nau sebab banyak masuk mulut pantang si mama pusing belakang, sorang lagi peminat cheese yang hari-hari makan cheese tapiii tak juga gemokgemok...
orang lain sebok nak kurus..aisyah si kakngah dengan mama jer yang sebok nak gemok
bagi tips sket :)

You Might Also Like

4 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook