abang piza datang rumah

yeayyy!
nak tahu kenapa lagi best bila abang piza yang datang rumah berbanding dengan bila kak piza yang datang rumah???

new cheese burst crusts

sebabnya......
abang piza tak datang dengan tangan kosong,...kak piza pun pernah datang tapi bagi voucher jer,
nak pizza kenalah keluar, pergi ambil dekat mana-mana domino's yang berdekatan, heee

dah cuba pizza terbaru domino's yang meleleh-leleh cheesenya itu, lagi-lagi sedap ala-ala sedapnya cheese cake leleh?.....ok, takmo cerita lebih-lebih, tak pepasal ada yang lain pulak meleleh nanti.

cheese burst crust kini ada BBQ cheese burst & chilli cheese burst.
absolutely the best, "chef's recommendation"
dengan harga yang masih dalam kewarasan, set dalam gambar kanan itu pasti menggoda perasaan ;)

You Might Also Like

4 comments

  1. sedap domino..umul ngn anak-anak pun suka..

    ReplyDelete
  2. sedap domino..umul ngn anak-anak pun suka..

    ReplyDelete
  3. lama sudah tak rasa pizza domino ni.
    jarang order delivery.
    biasa bwk anak2 makan kat kedai :)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook