August 25, 2015

terliur tengok murtabak ni jom la klik salin resepi ;)

ketuk-ketuk ramadhan
ahhaa,...tahun ni tak berkesempatan tengok "Ketuk-ketuk Ramadhan"
memang baru tahu ada orang buat murtabak lapis daging dengan biskut 4 segi ni,
biasa dok buat biskut 4 segi lapis dengan cheese, yang glamour dengan nama "cheesekut" tu
kalau lapis dengan lauk macam daging ni biasa buat guna roti putih ala-ala lasagna tu, kan

resepi dah ada, jom try lapis daging dengan biskut 4 segi pula,
mesti sedap ni sebab biskut 4 segi pon dah sedia ada rasa dia..nak yang lemak ke yang masin ke ada jer pilihannya....
memandangkan 'notaharianmama' sememangnya pemalas yang amat bab nak salin-salin resepi ni
dia main print screen je haaa dari FB lah of course, mohon share kepada pemilik asal.

murtabak, biskut kraker

3 comments:

sudi-sudikan... :)