bila 'Hello Kitty' bertudung

Cakkk!
"mamaaa, hello kitty pakai tudunglah"..
Nak tengok?.. comelnya hello kitty bila bertudung...

hellokitty

haha, melayan anak dara seorang yang hari ke hari tak pernah lupa menuntut janji si mama nak belikannya tudung..ada juga tengok-tengok bila lalu kat tempat ada jual-jual tudung tapi belum berjumpa yang sesuai untuk aisyah...untuk kanak-kanak genit bertubuh kecik molek ni..
kalau beli size budak sek. tu kot terover muslimah jadinya aisyah nanti..takmolah kecik-kecik kemain labuh litup..karang dah besar teringin nak bersenteng pula..alasannya masa muda tak diberi peluang merasa, jadi..bagi chance siap-siap nak ber'bikini' tepi pantai ke pakai short pi shopping kompleks ke masa kecik comel ni lah...oppss, ye ke?...abanglong marah tauuu..aisyah keluar rumah tak tutup urat..haha, senang hati si mama ada abang masjid sorang tu.

eh, seiring trend gaun kembangkuncup..kembali lagi, ala yang beropol-ropol flower flower pinkish ada riben-riben comel tu..kurang lebih seakan maskot hello kitty la juga tapi ni versi orang..
muslim lolita fashion, trend terbaru dari Jepun..versi muslimah sebab tu bertudung.
Comel tersangat digayakan si anak kecil, remaja pun sesuai..untuk makcik-makcik yang teringin, boleh cadangkan sebagai tema dress code office nya annual dinner ke...kannn :)
tapi kena pandai mix & match juga lah, part sendat ketat berlegging bagai tak menariklah digayakan si makcik-makcik, kalau macam kat gambar bawah ni..macam ok la, macam cantik pulak, kan ;D

trend
kredit to www.dailymoslem.com

 

You Might Also Like

2 comments

  1. hehehe..sekarang ada trend lolipop..huhu..btw trend tu dah lama..baru skrg org bising2 kan..

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook