Milik kita belum tentu rezeki kita

"magic art blow" dalam kenangan
kasihan si abang long, hanya tinggal iklan mengujakan yang ada masuk frame buat kenangan ke ;D
bila "magic art blow" yang dibeli sendiri bersama kawan-kawan kat sekolah menggunakan duit yang dikumpul sendiri sebanyak RM18 #duitraya actually, hilang padahal dah simpan elok-elok dalam beg sekolah, katanya.

Belum rezeki abang long nak ada "magic art blow" mungkin.
In shaa Allah, ada rezeki nanti...ada la pulak orang tu datang jual kat sekolah...bolehlah abang long beli lagi satu ye, pujuk si mama.

You Might Also Like

1 comments

  1. sabar je lah. mmg ada budak2 yg jenis tangan pnjg ni. byk kn bersabar ye...nnt bli baru

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook