July 22, 2015

Kad Raya 'Suria Amanda', Ko Ado?

aidilfitri, kaducapan

tqsm SA di atas kad ucapan selamat hari raya ni,...macamana nak dapat kad raya dari SA????
jeng jeng jenggg, pi tanya dia sendiri lah ;) 
eh!kalau SA letak pantun "pecah kaca pecah gelas" tu, boleh main pos-pos kad raya, kan
..takpe2x, raya haji la pulak kot kita pulak pos kad raya kat SA..hehe

sambil-sambil tu nak ambik aura Suria Amanda yang sangat rajin update blog
harap-harap ini merupakan satu permulaan yang baik...dan berterusan, 
lagipun, banyak dah kot kumpul gambar raya;...tengah 'Q' nak masuk blog notaharianmama ni
kita ganti balik, al-maklumlah bulan puasa hari tu gambar-gambar yang di upload boleh kata hari-hari pon "kredit to google".

2 comments:

  1. Wahhh.. glemer gitu.. siap ada kad raya sendiri.

    ReplyDelete
  2. Ni sampai lepas raya ke sebelum raya ni? hahahaha....janji sampai dah la yer...next year sapa nak kad raya bagi je alamat awal2...eh...

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)